NoaxKonar 2016

15-01-2018

Olaf                                                                             Luna

 

09-01-2018

Lex                                                                              Lotna

 

28-10-2017

Ziva Ziva
Olaf Olaf
Lubasz Lubasz
Luby Luby

01-04-2017

Zo hier komen ze dan de allerlaatste portretjes… en volgens mij wisten ze dat. Alle pups hadden geen zin om op de foto te gaan, dit waren de moeilijkste foto’s te maken van al deze weken. Vandaag zijn de witte bollen acht weken. Morgen vertrekken de eerste pups al naar hun nieuwe baasje. Dan gaan we weer langzaam afkicken. We zijn blij, dat Lotna bij ons blijft wonen. We wensen alle pups een heel fijn leven toe bij hun nieuwe baasjes.

26-03-2016
Zeven weekjes alweer. Ze groeien en groeien, slapen en spelen.

23-03-2016
De witte bolletjes mogen sinds deze week lekker buiten in de tuin ravotten. Er valt natuurlijk van alles te ontdekken. Ook een roedel honden… daar leren ze veel van. Er worden dan ook regelmatig correcties uitgevoerd naar de pups van de andere roedelleden.

18-03-2016
Onze bolletjes zijn nu zes weken oud vandaag. Gisteren zijn ze door de dierenarts nagekeken en ingeënt. Ze zijn allemaal goed gekeurd. Ze genieten heerlijk buiten als het weer het toelaat en samen spelen is nu een dagelijkse bezigheid. Moet er nog even niet aan denken, maar over twee weken vliegen de eerste alweer uit. Hierbij weer de portretjes.

Laskow Ziva
Lex Lila
Lubasz Lasek
Lux Luby
Lubic Lotna

12-03-2016
Vijf weken zijn de witte bollen alweer. Het gaat zo snel. Ze hebben al heerlijk buiten gespeeld, toen het zonnetje doorkwam. Een hele ervaring natuurlijk, allemaal nieuwe geluiden en geurtjes. Ze eten goed van de geweekte brokjes, alhoewel ze het toetje van mama krijgen. Noa gaat stilletjes aan steeds vaker bij de pups vandaan om lekker haar eigen ding weer te kunnen doen.

04-03-2016
Onze witte boefjes zijn nu vier weken. Ze kunnen al heerlijk met elkaar spelen. Ze hebben voor het eerst geweekte brokjes op, dat vonden ze heerlijk. Ze zijn ook weer ontwormd. De kraamvisite is inmiddels in volle gang. Hieronder weer de wekelijkse portretjes en wat andere foto’s.

26-02-2016
Drie weken jong en de oogjes en oortjes zijn nu open. Dat is ook wel te merken, zodra ze iemand zien of horen gaat het aantal decibellen flink omhoog. Ze stappen al aardig rond, soms nog een beetje wankel. Mama Noa verzorgd de kleintjes nog heel goed, ze gaat nu wel iets vaker uit de werpkist om even een rondje in de tuin te maken of gewoon lekker op de koude vloer te liggen.

20-02-2016
De pups groeien als kool, gisteren waren ze alweer twee weken oud. Inmiddels zijn ze voor de eerste keer ontwormd. De oogjes gaan bijna open. Helaas is ons meisje oranje woensdag overleden, heel verdrietig. Ze krijgt een mooi plekje in onze tuin bij onze andere witte sterretjes.

Grijs zwart
Paars rood
Bruin licht groen
Rose blauw
groen geel

13-02-2016
Gisteren waren de pups alweer een weekje oud en gegroeid dat ze zijn! Hieronder de eerste portretfoto’s. De teefjes hebben de kleuren rose, oranje, geel en lichtgroen en de reutjes donker groen, zwart, rood, paars, bruin, blauw en grijs

09-02-2016
Vier dagen oud zijn ze nu en het gaat goed met de pups. Noa is een prima moeder. De pups hadden een heel mooi geboorte gewicht van zo’n 500 gram gemiddeld. Ze komen nu netjes iedere dag aan. Noa heeft dus voldoende melk.

06-02-2016
Noa is gisteren bevallen van haar elftal. De witte bolletjes maken het heel goed. Drinken goed en laten flink van zich horen.

01-02-2016
De laatste loodjes; bijna acht weken drachtig. Noa krijgt het steeds zwaarder, haar buik begint nu flink te hangen. Haar eetlust begint minder te worden en ze is af en toe weer misselijk. Je kan de pups nu goed voelen en zien bewegen in haar buik. De werpkist heeft ze inmiddels geïnspecteerd en goedgekeurd, gelukkig. We verwachten dat ze aankomend weekend gaat bevallen. Nu nog eventjes genieten van de rust.

25-01-2016
Bijna zeven weken drachtig alweer. Nog zo’n twee weekjes te gaan. Noa slaapt veel en lijkt de hele dag honger te hebben. Ze is al aardig wat aangekomen, zeven kilo maar liefst. Inmiddels staat de werpkist er en zijn alle bevalling benodigdheden gecheckt.

18-01-2016
Weer een kleine update. Noa groeit lekker door. Haar dagelijks wandelronde moet ingekort worden, omdat ze het niet meer volhoudt.

12-01-2016
Noa haar buikje begint nu ineens flink te groeien, dat komt omdat het vruchtwater nu flink toeneemt. De pups zijn inmiddels ontwikkelt tot kleine miniatuur hondjes. Hier een foto van Noa.

07-01-2016
Noa is nu ruim vier weken drachtig, hoewel je nog niet veel aan haar ziet, is ze behoorlijk misselijk. Ze krijgt dan ook meerdere malen per dag wat kleinere maaltijden. De pups in wording zijn nu de grootte van een walnoot. Nu start de aanleg van de tanden, nagels en snorharen.

04-01-2016
Noa heeft vandaag een echo gehad en daar waren duidelijk kleine witte bolletjes in wording op te zien! We zijn heel blij met dit nieuws. Nu kunnen we naar de bevalling toeleven. Ik zal vanaf nu iedere week een kleine update op de site zetten.

01-01-2016
Op 4 Januari weten we of Noa drachtig is, spannend! Ze is aanhankelijker en heeft een goede eetlust, dus we hebben goede hoop.

08-12-2015
Noa is vandaag gedekt door Konar, helemaal verliefd zijn ze. Nu is het duimen draaien en afwachten of Noa drachtig blijkt te zijn.

29-11-2015
Noa is loops!! Ze zal binnenkort gedekt worden.

28-11-2015
Dit is hem dan, zijn naam is Konar. Deze stoere vent, zal hopelijk het nieuwe vriendje van Noa worden binnenkort. Ze kan nu elk moment loops worden.

24-10-2015
Inmiddels hebben we een prachtige robuuste reu voor Noa gevonden. We denken, dat dit een mooie combinatie gaat geven. Voor meer info kunt u contact met ons opnemen.