LotnaxMaster 2020

11-12-2020

Deze mooie, lieve, ondernemende, fluffy, pittige en schattige Juna gaat ons al verlaten………Ze doet de naam Juna echt eer aan, ze heeft wel degelijk het karakter van haar overgrootoma gekregen. Wij wensen haar en haar baasjes ongelooflijk veel plezier met elkaar!

03-12-2020

Afgelopen maandag was ik zes weken oud. En ruim zeven kilo. Ik mocht mee in de auto naar de dierenarts voor een prik en ik ben zoooo dapper geweest! Oh ja ze hebben mij ook nog gechipt en weeeeer zo dapper! Verder ga ik steeds meer op ontdekkingsreis in de tuin…..even proeven wat eetbaar is en wat niet. Wat planten verhuizen….snoeien, dieren ontdekken enz enz

25-11-2020

Hallo ik ben nu vijf weken oud………..Ik vind het heerlijk om de tuin te ontdekken. Samen met mijn roedelgenoten spelen, nou ja, er lopen hier wat oudjes die echt nooit met mij willen spelen. Ze grommen al als ik voorbij loop. Snap je dat  nou, ik ben zo’n geweldige lieve pluizige puppenbol. Maar gelukkig kan ik met mama Lotna, halfzus Karcma en Noa en Duma die regelmatig op bezoek komen lekker spelen. En niet te vergeten mijn “tweede mama” Beska, die is zooooo lief. Die kan ik heeeeel hard aan haar  vel trekken en die gromt niet eens.

17-11-2020

Kijk nou toch eens……..smelt. Onze kleine, grote beauty vier weekjes jong. Inmiddels al met iedereen uit het roedel kennis gemaakt. En ze loopt al dagelijks eventjes tussen de grote witte in. Ze kan heerlijk spelen met haar knuffels of schoenen die daar toevallig staan of een jas die aan de stoel hangt………

10-11-2020

Deze mooie witte pluis Juna is nu drie weken…….en kijkt al nieuwsgierig in het rond. Inmiddels is ze voor de eerste keer ontwormd en heeft vandaag even op de arm heerlijk buitengeurtjes opgesnoven.

02-11-2020

Vandaag is “kleine” Juna twee weekjes jong…..ze groeit flink! Maar ze hoeft natuurlijk ook niks te delen. Ook met Lotna gaat het prima!

20-10-2020

Gisteren is de pup van Lotna geboren. Het is een teefje met de naam Juna Legenda……vernoemd naar haar overgrootmoeder, die wij precies een week geleden hebben moeten laten gaan. Kleine Juna en moeder Lotna maken het goed. Het witte bolletje zal niks tekort komen.

15-09-2020

Gisteren heeft Lotna een echo gehad……ze is drachtig, maar het wordt een heel klein nestje helaas.

20-08-2020

De dekking is gelukt! Nu gaan we duimen of Lotna drachtig blijkt te zijn…..Over zo’n vier weken gaan we een echo maken.

07-08-2020

Lotna is loops geworden en zal binnenkort gedekt worden door Master Andersit!

19-03-2020

Ivm Lotna haar vroege loopsheid is door omstandigheden besloten nog een loopsheid af te wachten…………ze zal in Juli/Augustus weer loops worden en dan gedekt worden door een prachtige reu!

16-01-2020

Begin Mei verwachten we Lotna loops……we hopen dat we met haar een nestje krijgen. We zijn al druk doende een geschikte reu uit te zoeken.