BojarxJuna 2010

07-01-2014

Tessa

07-10-2012

 Jego Janek
Tessa Ziva

11-12-2011

Tess (teefje Lila)

13-12-2010

Ziva
Tess (Jana) Janou (Jorda)
Jego

01-11-2010

 Tess (Jagna) Janek
Janou (Jorda)

25-10-2010

Jara Tess (Jana)

24-10-2010

Jego Jasny
Ziva

 

 

09-09-2010

Dit is Stoere Janosz (Jantar) Dit zijn ondeugende broer Jego
Deze Bink, heet Bink (Jontek)
Dit is voorbeeldige Janek en ondernemende Jasny
Dit is Tess (Jagna), hopelijk binnenkort een duidelijkere foto
Dit is pientere Ziva (Januszka) Haar schattige zusje Jara
Dit is mooie Josha
Hier hebben we stoere Tess (Jana) Haar ondernemende zus Janou (Jorda)

02-09-2010
De pups zijn vandaag 10 weken en de meeste zijn al een tijdje bij hun nieuwe baasjes. Het gaat goed bij hun nieuwe huisjes, ik ontvang regelmatig mailtjes over de belevenissen van de pups en ook foto’s. We zijn hier heel blij mee! We hebben nog één reutje dat een baasje zoekt. Zijn naam is Jasny, een heel lief, open hondje. Een kleine ontdekkingsreiziger is het met puppie streken. Ik zal binnenkort weer foto’s plaatsen van de hondjes bij hun nieuwe baasjes.

19-08-2010
Acht weken zijn onze beertjes vandaag! Een aantal van hen zijn al naar de nieuwe baasjes, het afscheid was moeilijk. Maar ze komen bij lieve mensen terecht en als je dan die blije gezichten ziet.

Aangezien het nestje nu niet compleet meer is, geen portretfotootjes, maar gewoon van alles wat foto’s. Het merendeel van de pups zit rond de acht kilo en daarboven. Vandaag krijgen ze weer allemaal een ontwormingskuurtje.

15-08-2010

12-08-2010
Zeven weken alweer! Nog even en dan… nu nog even lekker genieten. Portretfotootjes maken word steeds moeilijker! Sommige willen echt niet op de foto. De pups zijn inmiddels allemaal gechipt. Ze maken lekker veel herrie als ze uit de ren willen of honger hebben. Juna voedt in principe niet meer uit haar zelf, af en toe zetten we haar heel even bij de pups in de ren. Ze eten allemaal al goed de brokjes (niet meer geweekt) met vlees.

05-08-2010
Vandaan zijn onze ukkies 6 weken alweer, de tijd vliegt, moet er niet aan denken dat ze over twee weken langzaam uitvliegen hier! Vandaag zijn ze voor het eerst ingeënt en voor de derde keer ontwormd. Tevens zijn ze door de dierenarts allemaal nagekeken. De pups maken steeds meer geluiden en spelen veel met elkaar als ze wakker zijn. Nu kun je al mooi de karaktertrekjes zien

01-08-2010

29-07-2010
Vijf weken vandaag! De pups genieten heerlijk buiten als het mooi weer is. De gewichtjes liggen nu rond de 4 kilo. Ze eten allemaal goed hun geweekte brokjes, de melk word steeds een beetje minder.

28-07-2010

22-07-2010
Vier weekjes jong! Vandaag zijn ze voor de tweede keer ontwormd. Ze beginnen al lekker aan je schoenen/tenen te knagen met hun vlijmscherpe tandjes. Ze spelen steeds meer met elkaar en vinden de geweekte brokjes heerlijk!

18-07-2010
Lekker buiten vertoeven…

17-07-2010
Lekker spelen…

15-07-2010
Vandaag zijn ze 3 weekjes oud. Ze spelen af en toe al wat met elkaar en maken blaf en grom geluidjes. Sinds deze week krijgen ze af en toe pap van geweekte brokjes. Een flinke kliederboel, maar wel leuk om te zien.

08-07-2010
Vandaag zijn de kleintjes twee weekjes jong! Vanmorgen zijn ze voor het eerst ontwormd. De oogjes gaan nu open, erg leuk om te zien. Sommige stappen al stevig door de kist heen, dan vallen ze weer en rollen om.

06-07-2010
De vermoeide oranje supporters

05-07-2010
Elf dagen jong

01-07-2010
Pups 1 week oud. Sommige willen absoluut niet op de foto, zoals je ziet…

30-06-2010
De pups doen het supergoed, ze komen iedere dag goed aan, zo’n 50 gr per dag met een enkele uitzondering van maar liefst 80 gram! Juna is een goede moeder, die haar kroost héél goed beschermt. Nu met deze warmte gaat ze vaker de werpkist uit, om ergens anders een koel plekje te zoeken. Maar zodra één van de kleintjes dreigt een geluidje te maken, zit moeders alweer in de kist. De kleintjes krijgen al mooi pigment op de snuitjes, ook de kussentjes van de voetzooltjes beginnen te kleuren.

28-06-2010

Juna begon van woensdag op donderdagnacht met weeën, om 01.03 werd het eerste pupje geboren. Daarna werd er bijna ieder uur één geboren. Na nummer tien die om 11.15 geboren werd, werd het rustig. Dus we dachten dat de geboorten achter de rug waren. Maar zo’n drie uur later kwam er weer een pup aan, ook prima gezond en hij maakte vrijwel gelijk geluid. De dierenarts was ondertussen geweest om de pups te controleren. We hadden alles weer verschoond, de pups aangelegd en dachten even snel een hapje te eten. Toen om half zeven Juna weer persweeën kreeg. En nummer twaalf te voorschijn kwam. Deze leek al wat bleker dan de anderen, hij hapte een keer naar adem en verslapte toen. Ik heb een kwartier lang het pupje gewreven in een handdoek, maar helaas het mocht niet baten. Dit mooie ventje heb ik begraven op een speciaal plekje in de tuin. We hebben nu vijf reutjes en zes teefjes!

De laatste loodjes wegen het zwaarst. Juna ligt veel en je kunt duidelijk aan haar merken, dat haar buik in de weg zit. De kleintjes zijn erg beweeglijk, als je je hand erop legt, voel je ze bewegen. Het wordt nu steeds spannender, nu het dichterbij komt. We gaan duimen voor een voorspoedige bevalling met gezonde witte bolletjes! Hopelijk kan ik de volgende keer melden, dat ze geboren zijn.

Juna acht weken drachtig

Juna is nu zeven weken, nog twee weekjes te gaan. We hebben net de werpkist geplaatst, ze heeft hem geïnspecteerd en er al in gelegen.

Juna zeven weken drachtig.

Juna is nu zes weken drachtig. Ze begint steeds meer trek te krijgen in lekkere dingen en haar buikje wordt ronder. Van de week heeft ze zelfs twee boterhammen van het aanrecht afgepakt. Dat doet ze anders nooit. Ook heeft ze zelf wat hondenkoekjes uit een pak gepakt. Volgend weekend gaan we de werpkist neerzetten, zodat ze vast kan wennen.

Juna zes weken drachtig.

Met Juna gaat het goed, ze begint al een klein buikje te krijgen, en eet alles behalve haar brokken. Ook slaapt ze nu wat meer, dan anders. Nog vier weekjes te gaan.

Juna vijf weken drachtig.

Na echo is gebleken, dat Juna drachtig is!!! Als alles goed gaat, verwachten rond 24 juni pups!

Met Juna gaat het goed, ze eet meer als normaal, hopelijk is dit een goed teken. Dus volgende week wordt een spannende week.

Rond 24 mei zal er een echo worden gemaakt, om te zien of Juna drachtig is.

Juna is op 24 april gedekt door Bojar.

Juna is 11 april loops geworden. Nu wachten tot het juiste moment van de dekking.