DumaxEdison 2020

29-08-2021

Vandaag een hele leuke terug kom dag van de puppies van Duma en Edison gehad. Ook Juna, de pup van Lotna en Master was erbij. Ondanks het regenachtige weer was het geweldig om alle pups weer terug te zien! Ze hebben heerlijk kunnen ravotten met elkaar en gingen moe , maar voldaan naar huis. Ook weer een emotionele dag, omdat Duma overleden is en niet meer haar pups kan zien. Maar we hadden haar foto bij ons neer gezet, zodat ze er toch een beetje bij was.

 

13-02-2021

Gisteren mochten we even in de sneeuw spelen…….wat was dat leuk!!!

 

10-02-2021

De pups zijn inmiddels zeven weken geweest……ze hebben weer een nieuwe hobby ontdekt………snowboots!! Geweldig om die mee te slepen, op te eten en uit elkaar te trekken met je broers en zus. Het is geen weer voor de kleintjes om buiten te spelen, dus dan maar binnen nieuwe dingen ontdekken. Aankomend weekend zullen de eerste pups vertrekken naar hun nieuwe huisjes………..wij gaan nog even genieten!

 

 

 

 

 

Van links naar rechts…..reutje zwart, bruin, oranje, groen en teefje rose

07-02-2021

Gisteren hebben we heerlijk buiten gespeeld, we hebben weer vanalles ontdekt. Daarna zijn we als een blok in slaap gevallen. Vandaag mogen we niet naar buiten ivm de dikke laag sneeuw.

 

 

 

 

03-02-2021

Zes weken alweer…..wat vliegt de tijd!! Gisteren zijn ze door de dierenarts allemaal goed gekeurd!! Ook hebben hun eerste inenting gehad. Als het droog weer is mogen ze lekker tussen het roedel buiten spelen in de tuin. Dat is natuurlijk één grote ontdekkingsreis.

reutje zwart

reutje bruin

reutje oranje

reutje groen

teefje rose

 

 

26-01-2021

Vandaag zijn we vijf weken……vanmiddag zijn we gechipt en hebben ze ons DNA afgenomen. Op twee na, moesten ze toch wel even laten weten, dat het niet prettig is om geprikt te worden. Ze zijn al even (beschut)buiten wezen spelen en dat was natuurlijk erg interessant.

reutje zwart

reutje bruin

reutje oranje

reutje groen

teefje rose

 

 

19-01-2021

Vier weken jong en we spelen er op los! Sinds deze week eten wij geweekte brokjes. We krijgen al lekker veel visite die ons komen bewonderen. We gaan ook door met het oefenen van onze echte grote honden blafjes. Over een paar dagen wordt ons verblijf uitgebreid en kunnen we nieuwe dingen ontdekken.

reutje zwart

reutje bruin

reutje oranje

reutje groen

teefje rose

 

 

12-01-2021

Jaaaaa, wij hebben onze oogjes en oortjes open. Nu kunnen we lekker veel herrie maken….grommetjes, blafjes en piepjes. Ook spelen we al met elkaar.

reutje zwart

reutje bruin

reutje oranje

reutje groen

teefje rose

 

05-01-2021

Vandaag zijn onze witte bolletjes twee weken oud. Ze zijn inmiddels ontwormt en langzaam aan gaan de oogjes en oortjes open.

reutje zwart

reutje bruin

reutje oranje

reutje groen

teefje rose

 

29-12-2020

Vandaag zijn de puppies 1 weekje oud……..Mama Duma en haar kroost maken het goed.

 

 

23-12-2020

Duma is gisteren bevallen van vijf puppies………vier reutjes en één teefje….

 

12-12-2020

Duma is inmiddels zeven weken drachtig en maakt het goed. Haar drang naar eten begint steeds groter te worden……

21-11-2020

Duma is drachtig hebben we op de echo kunnen zien. Nu even afwachten van hoeveel pups, het leken er niet heel veel te zijn………Maar je weet maar nooit.

 

08-11-2020

Duma is inmiddels gedekt door deze prachtige witte beer………..

Nu maar duimen, dat ze drachtig is!

13-10-2020

Gisteren hebben we onze lieve Juna moeten laten gaan…..ze is ruim dertien jaar geworden. Wat zullen we haar vreselijk missen! Zie in memoriam….

10-10-2020

Duma is loops geworden en zal binnenkort gedekt worden….