DumaxDoerek 2017

28-02-2019

Twee foto’s van Olek(reutje grijs)…..

23-01-2019

Hier even een foto van Zarek(reutje blauw)

en een foto van Zara

 

 

 

17 December 2017

Alle zes witte bolletjes zijn inmiddels al uitgevlogen. We hebben goede berichtjes ontvangen, dat ze de nacht rustig zijn doorgekomen. Ze hebben hier de afgelopen week heerlijk buiten gespeeld samen met de rest van het roedel, ook de kerstboom is tot in de puntjes gesnoeid en het tapijt wat korter geworden. Kortom ze vervelen zich geen moment. Lieve puppies we wensen jullie heel veel liefde bij jullie nieuwe baasjes toe!

      

 

 

11 December 2017

Onze witjes zijn alweer zeven weken en aankomend weekend gaan er al verschillende naar hun nieuwe baasjes…….Ze hebben ook van de sneeuw genoten, dat was natuurlijk een hele beleving. Vandaag zijn ze allemaal gechipt en hebben ze keurig DNA afgestaan. Ze gaven allemaal geen kick de stoere meiden en jongens. Wij gaan nog even volop van dit prachtige zestal genieten, voordat ze ons gaan verlaten.

Olek(groen) Orso(grijs)
Oskar(blauw) Onyks(zwart)
Ofelia(paars) Ozanna(rose)

07 December 2017 
Gisteren hebben we allen ons eerste diploma gehaald……….tuinieren! En vandaag zijn we naar een verzorgingstehuis geweest. Na de autorit alleen al waren we bekaf. Na heel even geaaid en gekroeld te zijn, vielen we weer met zijn allen als een blok in slaap. We deden het best goed in de auto voor de eerste keer op een enkele piep en blaf na, geen kick gegeven.

02 December 2017 

Onze kleine witte monstertjes zijn morgen alweer zes weken oud………Ze hebben inmiddels de derde ontworming gehad en maandag zal de dierenarts komen inenten. Buiten spelen vinden ze heerlijk. En donderdag gaan ze hun eerste autoritje beleven……we gaan met ze naar een verzorgingstehuis waar ze waarschijnlijk veel knuffels zullen ontvangen van de mensen daar.

26 November

We spelen en rennen eten en……….we groeien en groeien. Vandaag alweer vijf weekjes jong……

Reutje Zwart Reutje Blauw
Reutje Grijs Reutje Groen
Teefje Paars Teefje Roze

20 November 2017

Vier weken waren onze witte bollen gisteren alweer en wat groeien ze snel! Na een heel druk weekend met veel visite zijn ze geen aandacht tekort gekomen.

Reutje Zwart Reutje Blauw
Reutje Grijs Reutje Groen
Teefje Paars Teefje Roze

 

De geweekte brokjes en vers vlees smaken hééééérlijk! De bakjes werden brandschoon gelikt.
18 November

 

12 November

Vandaag drie weekjes oud……….De kraamvisites zijn al in volle gang. De witte bollen spelen nu steeds meer met elkaar en maken van allerlei geluidjes.

Reutje zwart

Reutje blauw

Reutje grijs

Reutje groen

Teefje paars

Teefje rose

 

7 November

En weer wat leuke kiekjes…….

 

5 November

Twee weekjes oud vandaag, de zesling doet het uitstekend. Ze drinken, slapen en drinken……langzaamaan gaan de oogjes open en proberen ze wat rond te “lopen”.

 

30 Oktober

Met pijn in ons hart moeten we mededelen, dat teefje rood gisteravond gestorven is………….voor haar heeft het niet zo mogen zijn.

29 Oktober

Vandaag zijn de pups één week oud, ze doen het heel goed. Duma is een hele goede moeder en beschermd haar pups goed.

   
   
   

25 Oktober

Drie dagen oud zijn de ukkies vandaag en het gaat goed met ze en Duma is een super moeder. Ze gaat niet vrijwillig de werpkist uit, ze wil haar kroos niet alleen laten. De pigmentjes beginnen nu zo langzaam door te komen. Ze laten goed van zich horen als ze honger hebben. De teefjes gaan Ozanna, Ofelia en Okaryna heten. De reutjes, Olek, Orso, Oskar en Onyks.

22 Oktober

Vannacht zijn de puppies van Duma en Doerek geboren!! Vier kereltjes en drie dames zagen het levenslicht. Helaas is één reutje doodgeboren. Moeder en pups maken het goed.

19 Oktober

De laatste loodjes wegen het zwaarst……acht weken drachtig vandaag. Duma begint het echt zwaar te krijgen, ze puft en hijgt waar ze heen komt. s’Nachts moet ze er meerdere keren uit voor een plasje. We verwachten, dat ze dit weekend wel gaat bevallen. Ik zal proberen op deze pagina bij te houden als ze de weeën beginnen en de pups geboren gaan worden, in zoverre het kan natuurlijk.

12 Oktober

Zeven weken drachtig………het gaat goed met Duma. Alleen het zitten en liggen begint wat ongemakkelijk te worden. Ze lijkt onverzadigbaar….de hele dag honger. De werpkist staat op zijn plek en de bestelde spullen voor de bevalling zijn inmiddels binnen. Duma gaat dit weekend vast wennen aan de werpkist en wij wachten rustig af, totdat de pups zich melden.

5 Oktober

Zes weken is Duma inmiddels. We kunnen al duidelijk  voelen, dat haar buik “vol”is. Ze plast veel vaker en wil niet zo heel ver meer wandelen.

29 September

Duma is inmiddels vijf weken drachtig! Ze krijgt al een buikje. Ze is erg rustig en heeft zo haar vreet aanvallen……..

20 September :

Goed nieuws!

Door middel van Echo is gebleken dat Duma Z Siedmiu Pagorkow drachtig is!!!

De pups worden eind oktober verwacht!

Op 25 augustus is Duma “Z Siedmiu Pagorkow” gedekt door Dorek “Bialasy Z Brzegu”
Als Duma drachtig is worden de pups eind oktober verwacht!

Voor meer info of interesse in deze combinatie kunt u contact met ons opnemen.

Doerek Duma
Doerek Duma

24-06-2017
Dit najaar hopen wij een nestje te krijgen met Duma. Mocht u interesse hebben in een pup of informatie willen, neem dan contact met ons op.